Henrik Gadegaard

Henrik
Gadegaard

Udviklingskonsulent
Bibliotek:
Afdeling:
Organisation og projekter

Arbejdsområder

Jeg er udviklingskonsulent og sidder i "Organisation og projekter". Jeg ser det som min vigtigste opgave at understøtte mine kollegers ideer og eventyrlyst. Og at give dem værktøjer til at gøre abstrakte ideer og tanker til handlinger og projekter. Det kan jeg eksempelvis lykkes med gennem undervisning, workshops, sparring og feedback og ved, at jeg opsøger og formidler ny viden til mine kolleger.

Hvor finder man Henrik i huset?

Dybest set handler det om, at jeg skal være lige dér, hvor mine kolleger har brug for mig; på deres kontorer, i biblioteksrummet og andre steder. Jeg er lige begyndt, så man finder mig primært internt i huset. På sigt skal jeg også arbejde eksternt, finde nye samarbejdspartnere, afsøge nye projekter, men først skal jeg lære den bane, jeg spiller på, at kende.

En bog, Henrik vil anbefale

”Tynd luft: Danmark ved VM i Mexico 1986” af Joakim Jakobsen fra 2008. En smuk, episk og velskrevet fortælling, der både indkapsler en tidsepoke, en kulturforståelse af 1980’erne, og hvorfor så mange mennesker godt kan lide fodbold. Den skildrer også en tid, hvor der var mere kulør over spillerne, de turde sige mere, og samtidig var de en generation af ekstremt dygtige fodboldspillere.

Seneste nyhedsindlæg

Ingen nyheder