Kulturmødet 2020 foregår på digitale platforme.
Kulturmødet 2020 foregår på digitale platforme.

Tag til Kulturmødet på Mors fra din egen sofa

14.08.20
Den fysiske udgave af Kulturmødet afvikles ikke pga. Covid-19-situationen, men der streames et sandt overflødighedshorn af samtale, debat og paneler fra Limfjordsøen i dagene 20-22/8.

Som så mange andre større arrangementer i ind- og udland er Kulturmødet på Mors ramt af den udfordrende tid, vi befinder os i. Der bliver på den måde ingen righoldige gåture i Nykøbing Mors' gader i år hvilket er ærgerligt, for mængden af kulturelle indtryk og stof til eftertanke var rigtig fin på bibliotekets Kulturmøde-udflugt sidste år.

Men selv om den fysiske udgave af Kulturmødet er droppet, har du stadig mulighed for at få tanket bunkevis af kultur og debat med Limfjordsøen som afsender, og denne gang kan du faktisk være med fra torsdag den 20/8 til lørdag den 22/8, uden at du behøver at forlade egen matrikel. Kulturmødet 2020 er nemlig blevet digitalt og kører et tætpakket program, som du kan få lige hjem i stuen på telefon, tablet eller computerskærm. 

Du kan som altid opleve debat, samtalearrangementer og både kunstnerisk og dokumentarisk billedstof fra første parket - og i år uden at blive træt i benene ovenpå en lang dag til fods. I løbet af de tre augustdage kan du få skarpe indspark fra Clement Kjersgaard, Joy Mogensen, Christian Have, Ane Cortzen, Thure Lindhardt, Merete Pryds Helle, Hassan Preisler, Søren Brostrøm og mange, mange flere.

De mange events ved Kulturmødet bliver streamet men de foregår, men du har også mulighed for at vende tilbage til dem siden, da de optages og gemmes. Desuden produceres der podcasts undervejs i løbet af de tre dage, ligesom Kulturmødes Instagram-kanal vil flyde over med visuelle indtryk, der dokumenterer og understøtter programmet.

Det spændende program for det digitale kulturmøde finder du her - lige til at gå på opdagelse i. God fornøjelse!