Tid til bøger
Tid til bøger

Nyt bogmagasin med tidens største forfattere

25.04.19
Bogmagasinet "Tid til bøger" kan du nu lytte til i eReolen. Lyt til interviews med nogle af tidens mest populære bøger og største forfattere

Det spritnye bogmagasin Tid til bøger er nu kommet på eReolen. Det er Politikens Forlag, der står bag og med vært Janus Camara ved roret, dykker podcasten hver uge ned i tidens mest populære bøger og de forfattere, som står bag dem.

Kom med hjem til Morten Pape i hans skrivelejlighed på Amager, hvor han har skrevet sine to succesfulde romaner Planen og Guds bedste børn, og hør hvordan den amerikanske tv-serie The Wire afspejler Papes eget romanunivers.

Hør også Leonora Christina Skov fortælle om, hvordan det er lige pludselig at leve ”sådan et Beyonce-liv”, når man i flere år har været kendt som hende den ”vrede” forfatter.

I andet afsnit får du en guide til at spotte hverdags-psykopaten, når Janus Camara møder den svenske forfatter og foredragsholder Thomas Erikson, som lige nu er aktuel med bogen Omgivet af psykopater

Lydbilledet i podcasten sætter den helt rette stemning til de enkelte interviews, hvilket gør den ideel til en langsom søndag med en varm kop the ved hånden, eller til den kedelige togtur på vej hjem fra arbejde.

Find et interview du gerne vil lytte til og klik dig videre på listen nedenfor. Lånene i eReolene er "Ekstra lån" - dvs. titlerne kan frit lånes uden at tælle med i din månedlige kvote på eReolen.

Læs mere om hvordan du bruger eReolen her

Tags