Rocklytteklubben KNITR! går i luften efter sommerferien
Rocklytteklubben KNITR! går i luften efter sommerferien

Kom og KNITR!

21.06.18
Bibliotekets rocklytteklub er gået i luften, og brugerne er med til at vælge musikken!

Så er der godt nyt til alle med hang til rockmusik i bred forstand, for Randers Biblioteks rocklytteklub er startet op. Premieregangen var i september, men der venter flere rockoplevelser i Den Blå Boks på Hovedbiblioteket den 11. oktober og 8. november.

Lytteklubben hedder KNITR! og er opkaldt efter lyden fra en pickupnål i en pladerille, eller lyden fra en guitarforstærker, der er skruet rigtig højt op. Det er her vi lytter til, snakker om og hygger med rock i alle afskygninger, og klubben har et brugerdrevet islæt på den måde, at der hver gang er afsat tid til deltagernes præsentation af deres medbragte yndlingsmusik.

Derudover kommer der løbende gæster på besøg, der fortæller passioneret om deres vinkel på rocken. F.eks. kommer Jørgen Holmegaard fra det regionale spillested Turbinen og præsenterer highlights fra spillestedets program for de kommende måneder. Der kunne også godt dukke en rockquiz op i ny og næ ved klubgangene, og hvis man har lyst til en enkelt kold fra kassen i aftenens løb, så klarer vi også det.

Med andre ord: har du lyst til hygge og ny rockinspiration, så kom og KNITR!

P.S.: Hvis du vil præsentere dit yndlingsnummer ved en af lytteklubberne, så kontakt klubbestyrer Martin Minka Jensen for at høre nærmere.

KNITR!-datoer i efteråret 18

Der er lagt tre datoer i kalenderen for Randers Biblioteks rocklytteklub, KNITR! Vi mødes i Den Blå Boks på Hovedbiblioteket mellem kl. 19 og 20.30 

Det er gratis at være med, og der er mulighed for at købe øl og vand.