Ny udgave af Filmstriben
Ny udgave af Filmstriben

Filmstriben i nye klæ’r

Film og TV-serier er pakket ind i nyt design, og du kan oprette dig som bruger og få mere ud af Filmstriben.

Du skal selvfølgelig være låner på Randers Bibliotek og bo i Randers Kommune, men det er for at kunne få lov at se film...

Log dig ind som medlem af Filmstriben

Du logger dig ind via det markerede symbol.

Som noget helt nyt kan du oprette dig som bruger og gøre noget ekstra. Nu kan du pludselig give filmene stjerner, og du kan også ved visse film se, hvilken karakter brugerne af filmdatabasen IMDb har givet. Du kan altid ændre mening og ændre på din karakter, og den indgår samlet med andre brugere af Filmstriben.

Filmvurdering

Filmvurdering vises samlet for alle brugere, der har vurderet filmen.

Når du er logget ind som bruger, kan du med ‘Tilføj til favoritter’ gemme de titler, du ser, under din profil, så Filmstriben kan hjælpe dig med at foreslå dig lignende titler.

Filføj favoritter eller sæt de film, du ser, på en liste

Dine favoritter bruger Filmstriben til at tilbyde dig lignende film.

Måske har du blot lyst til at vide, hvilke film du gerne vil se en anden dag eller blot vil markere for dig selv, hvilke film og TV-serier du allerede har set, og derfor bruger ‘Tilføj til liste’. Du kan have mange lister, som du selv navngiver.

I disse dage testes den kommende udgave af Filmstriben. Den kører i en beta-version, så lige nu kan du vælge mellem den og den gamle brugerflade. Der er det samme indhold i begge, men det nye design er det, du skal benytte, når det er færdigtestet.

Info