Uhyggelig efterår
Uhyggelig efterår

Uhyggelig efterårslæsning

Det bliver uuuuhhyyyggeligt godt...

Gåsehud og Rædselsrummet af R. L. Stine
Du kender dem sikkert godt: Gåsehud-bøgerne og Rædselsrummet. Når jeg nu nævner gysere, så kan jeg bare ikke komme uden om R. L. Stines fantastiske samling af gysere. Han er ganske enkelt en af de bedste "børne"-gysforfattere, jeg kender til. Selvom bøgerne udkom for flere år siden,  er de stadigvæk uhyggelige. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden og er et must-read for gyserfans.

Ulm af Nick Clausen:
Peter er lige flyttet til byen Ulm, men nogen eller noget iagtager ham. Peter bliver overbevist om, at det er en varulv. Hvis du er til gys og gerne vil have en lettere bog, vil denne være et oplagt valg. Bogen er fyld med overraskende twists, og man kan ikke gennemskue plottet før til sidst.


Bunker 137 af Michael Kamp:
Det er krigens sidste dage. De allierede rykker frem mod Berlin. En lille gruppe tyske soldater må søge tilflugt i en forladt bunker, men mørket gemmer på hemmeligheder med langt værre rædsler end krigens. Tiden er knap og vanviddet er over dem. Michael Kamp formår at skrive nogle enormt uhyggelige bøger, der ikke er for sarte sjæle.
 

Tags