Sommerbogen 2021

Sommerbogen - Læs og vind i din sommerferie!

De danske børnebiblioteker inviterer endnu en gang børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2021.

Man kan deltage i Sommerbogen fra den 11. juni til den 21. august, og det er nemt at deltage: Hent et udfordringsark på Randers Bibliotek i Stemannsgade, filialerne eller bogbussen, læs en masse gode bøger hen over sommeren, og vær med i konkurrencen om fede præmier. Hovedpræmien er: Tøm en boghandel på 5 minutter!

Hvad kan man vinde?

Alle deltagende børn er med i lodtrækningen om 3 hovedpræmier, som er at tømme en boghandel på 5 minutter. Når du afleverer udfordringsarket på biblioteket i Stemannsgade, får du en is. 

Sådan gør du

  • Hent et udfordringsark på biblioteket fra den 11. juni eller her
  • Læs 3 bøger og løs 10 af læseudfordringerne
  • Udfyld de 3 anmeldelseskort på bagsiden af udfordringsarket
  • Aflever udfordringsarket på Randers Bibliotek, Randers Bibliotek Syd, Randers Bibliotek Øst, senest d. 21.08
  • Du får en is når du aflevere udfordringsarket
  • Du er nu med i lodtrækningen om de 3 hovedpræmier

Hvem står bag Sommerbogen?

Bag konkurrencen står de danske børnebiblioteker, der arbejder for Sommerbogens mest fornemme opgave, nemlig at tilbyde børn en masse spændende litteratur i den lange sommerferie - og styrke læselyst og læseglæde.

Hvad skal du læse?

Du kan også finde masser af inspiration til lydbøger og e-bøger på eReolen GO, og selvfølgelig kan du altid få vejledning og gode læsetips på dit lokale bibliotek. 

Læs mere om Sommerbogen på Bibliotekernes Læsespor