Læs sammen

Af sa2
25.06.19
At læse sammen er for mange forbundet med hygge, og i en travl hverdag kan det være et dejligt pusterum for både barn og voksen. Find et godt læsested og sluk for alt elektronik og fordyb jer i den gode historie.

Elsker I historierne om Tiberius Tudefjæs og Karlas Kabale, så er der godt nyt. Rene Toft Simonsen har netop udgivet en ny bog med titlen "Børnene fra Sølvgade".  Det er en sjov og sød historie om 4 søskende , der bor alene. En bog som både børn og voksne vil elske at læse.

I "Mig og min familie" har Anja Hitz skrevet om Rose og hendes nye herlige familie. Før var Rose enebarn og boede en uge hos sin mor og en uge hos sin far, men nu har mor fundet en kæreste med 5 børn, som Rose og hendes mor skal flytte ind hos. Hyggelige og nærværende historier am at bo sammen med en stor, livlig søskende flok. 

Med Stenfjæs tager Lars Daneskov arven op efter Ole Lund Kirkegaard. Daneskov har skrevet en sprudlende og sjov fortælling om børn og venskaber, om sære voksne og alle deres ord og tavshed, og ikke mindst om hvad der sker, når man ønsker sig alt muligt og det hele pludeselig går i opfyldelse. En rigtig god feriebog. Der er skrevet tre bøger om Lulu og Stenfjæs.

Helena Bross skrevet en god serie om det at begynde i skole. I "Klassekammerater" fortælles der om at være ny i en klasse, venskab, klassefest og meget mere. Bøgerne om klassekammerater er korte og egner sig godt til godnatlæsning.

"Bogen om Blom" er en stille og sød historie om at være til stede i nuet. En mindfulness historie, der lægger op til en god snak om de små ting i livet. Så en god bog at læse, hvis I skal ned i gear.