julekalender
Biblioteksnissernes jul

Julekalender: Følg med i biblioteksnissernes jul

10.12.20
En Facebookjulekalender for de 2-7 årige og deres forældre

Følg med hver dag i julekalenderen ”Biblioteksnissernes jul” på børnebibliotekets Facebookside. I kan se et nyt afsnit på Facebook fra kl. 8 hver morgen. 
Afsnittene bliver også lagt ind her på siden, efterhånden som julemåneden skrider frem.

Biblioteksnissernes jul - 24. december

Biblioteksnissernes jul - 23. december

22 dec

Biblioteksnissernes jul - 21. december

Biblioteksnissernes jul - 20. dec

Biblioteksnissernes jul - 19. december


Biblioteksnissernes jul - 18. december

17 dec

16 dec

15 dec

14 dec

13 dec

12 dec

11 dec

10 dec

9 dec

8 dec

7 december

6 dec

5 december

4 dec

3 dec_kort

2 dec

1 dec

1 søndag i advent_klippet

På Randers Bibliotek er vi tossede med jul.  Faktisk er vi så tossede med jul, at vi hver december bliver til biblioteksnisser.
Julemanden kommer også tit på besøg på biblioteket for at få æbleskiver. Han kommer altid på besøg, når vi har nogle julelækkerier! For her på Randers Bibliotek har vi de bedste julelækkerier!

Hvert år pynter vi biblioteksnisser biblioteket, så bibliotekets bliver til et stort juleland med en milliard julebøger, julefilm, juletræer! Det er dejligt! Julestemningen er i top – og det kan man se på vores dejlige julestemningsbarometer!
Men i år er der altså en, der vil ødelægge den gode julestemning: den slemme Coronabamse! Coronabamse hader jul, kram og kravlenisser – og den er ude på at ødelægge den gode julestemning – ikke bare på biblioteket; men i hele verden! Fy for snemand!
Det vil vi biblioteksnisser ikke finde os i! Vi giver den ekstra gas i år og skruer hver dag op for julehyggen i hele december – og om søndagen er der endda adventspræmier på spil. 

Vi ses!
Jule-hyggelig-hejsa! 

Tags