eftermiddagsssang

Ju bii - vinterferie!

01.02.20
En hyggelig, kreativ og magisk vinterferie på Randers Børnebibliotek. Vinterferien står for døren, og igen har Randers Bibliotek noget ekstra at tilbyde alle børn – faktisk en hel del!

Mandag kommer Charlotte og fortæller om hvordan det er at eje en præmiehest. Tirsdag kan du opleve teaterforestillingen I guder! med Det Fortællende Teater, onsdag er der også retrodag på biblioteket, hvor den står på arkadespil og klassisk 1980’er nostalgi.

Musikforestillingen ”Lille Sky” kommer desværre ikke på torsdag d. 13.2. kl. 10 på Randers Bibliotek på grund af sygdom.
I stedet bliver der mulighed for ”Syng og leg med LP - Lene & Peter”.
De to garvede børnemusikere Lene Johnsen og Peter Elmelund vil give en halv times hæsblæsende sang og musik for de 3-8 årige. Her bliver både de mest elskede sanglege og nogle mindre kendte. 
Så der bli’r gang i el-guitar og klaver – og masser af sang!

Mange forskellige workshops

Derudover er der forskellige workshops i løbet af ugen, hvor man blandt andet kan lave perleplader, tryllestave, fingerdukker i filt og pottemonstre! Og for dem, der gerne vil lufte stemmerne, er der fællessang tirsdag eftermiddag sammen med biblioteksmusikanten, og det er sange for alle generationer.

Både lørdag d. 8.2. og lørdag d. 15.2. kl. 11 er der højtlæsning for dig og familien.

I kan finde meget mere information om billetter mm ved at klikke på de enkelte arrangementer, kigge på vores hjemmeside eller i vores fysiske program, som man kan hente på biblioteket.

Vi ses på Randers Børnebibliotek i vinterferien!