Ideer til aktiviteter for børn derhjemme
Dreng leger med biler

Ideer til børn, mens mor og far arbejder derhjemme

19.03.20
Hvordan holder jeg min 4-årige beskæftiget, så han holder fingrene fra min computer, mens jeg må lave hjemmearbejde? Hvordan skal jeg få tid til at være lærer for mine børn, samtidig med at jeg selv skal få noget gjort?

Udfordringerne er mange for børnefamilierne i denne tid. Samtidig flyder nettet over med gode tips til aktivering af børnene. Her har vi samlet nogle af de mange ideer:

Se små film og syng med på sanglege for de yngste på Aarhus Musikskoles YouTube-kanal under Sangskattekisten: http://urlen.dk/C7g 

Lad de yngste bruge apps, de kan lære noget af. Find her en liste, hvor apps’ene er fagligt bedømt ud fra kriterier som læring, indholdskvalitet, brugervenlighed og genbrugelighed:
http://urlen.dk/D7g

Kreative tips til børn

Malebøger og tegninger er selvfølgeligt oplagt, men der er endnu flere ideer at hente på pinterest.com. Opret dig som bruger og søg på f.eks. "indoor activities for kids".

Brænd krudt af. Søg efter børneyoga, just dance eller kids fitness på YouTube.

"Komikere Læser Børnebøger : en daglig online corona tur i teatret" foregår hver dag kl. 12.30 på facebook: http://urlen.dk/E7g

eller I kan finde forlaget Carlsens youtube-kanal "Carlsen kids" med højtlæsning for de 3-6 årige, http://urlen.dk/F7g 

Ud i naturen med børn

Kom ud i naturen, når I har fri. Line Wagener fra alleud.dk tilbyder et nyhedsbrev hver dag med ideer til aktiviteter udenfor sammen med børnene.

God arbejdslyst og pas godt på hinanden!