Louise Bach
Louise Bach

Louise Bach anbefaler

10.09.14
En lokal forfatter kommer med forslag til gode bøger

Louise Bach er en 27-årig forfatter, der er opvokset i Langå ved Randers. Siden har hun boet så forskellige steder som Aarhus, København og England, men vendte sidste år tilbage til Randers-egnen. Louise er for øjeblikket ved at afslutte et studium i nordisk sprog og litteratur med sidefag i filosofi. Når specialet, som er et dialektstudie af talesproget i Randers, er afleveret, vil Louise ideelt set arbejde inden for sprogforskning ved siden af forfattergerningen. Louise er for øjeblikket i gang med min tredje roman, som snart udkommer.

Vi har bedt Louise om nogle anbefalinger, og her er hvad hun sagde:

Bjørn Rasmussen – 'Huden er det elastiske hylster der omgiver hele legemet'. Noget af det mest nyskabende, der er udkommet i dette årtusind. Aggressiv, ond og meget, meget grænseoverskridende. Omhandler underkastelse, selvdestruktivitet, prostitution og homoseksualitet. Et interessant indlæg i den tidstypiske diskussion af selvbiografisme-begrebet.

Katja Spandet – 'Argumenter for mord'. Debutanten Spandet har lige fået udgivet en barsk og nøgtern perlerække af noveller, der alle kredser om døden og om eventuelle grunde til at iværksætte den. De skæbnehistorier, som der på minimalistisk vis introduceres til, er virkelig interessante og meget rammende. Læg mærke til Spandet nu og i fremtiden!

Jakob Ejersbo - 'Nordkraft'. Ja, nu har jeg efterhånden læst den roman fire-fem gange, og jeg er stadig ikke blevet træt af at læse om livet som misbruger i Aalborg. Ejersbo er og bliver mit største forbillede og min største inspirationskilde.

Tags