Zinio - indretning
Zinio-indretning

Inspiration til boligindretning, nye farver og trends

05.02.15
Download populære udenlandske magasiner i Zinio
Er du interesseret i bolig, indretning og design og vil du gerne følge med i de nyeste trends fra udlandet, så kan du via databasen Zinio få adgang til populære udenlandske magasiner som:
  • Country Living
  • Elle Decor
  • House Beautiful
  • Traditional Home
  • New York Spaces. 
 
I magasinet House Beautiful kan du f.eks. få inspiration til farvevalg, hvis du synes dit hjem trænger til et nyt look. "Classic huntergreen" foreslås som en god farve, hvis du ønsker dit hjem skal have en en behagelig klassisk farve med sjæl, en farve der vil kunne skabe en hjemlig følelse i din stue.
Var det noget for dig, så kig med og se flotte billeder af de nye farver. Måske du bliver inspireret til nytænke din bolig?
 
I databasen Zinio kan du finde flere livsstils- og boligmagasiner som du gratis med dit bibliotekslogin frit kan downloade  til din PC, tablet, Ipad eller smartphone. Det er altid de nyeste numre du finder og på udgivelsesdagen vil magasinerne være klar til download, ofte før de ligger klar til køb i kiosker.  
 
I Zinio finder du både både populære "bladre-magasiner" som Elle og Cosmopolitan samt mere "hardcore" fagtidsskrifter som The Economist og Newsweek.
 
På biblioteket kan du finde mange bøger og tidsskrifter hvis du interesserer dig for boligindretning og design. Et lille udpluk kan du finde her nedenfor.
Download udenlandske magasiner i Zinio

Hvad er Zinio?

Hér får du adgang:

Sådan bruger du Zinio: