eReolen Global
eReolen Global

Do you read in english?

E-bøger, e-tegneserier og lydbøger på engelsk kan lånes med bibliotekernes eReolen Global.

Om du er til populærfantasytitler som Harry Potter, biografier med spændende personer, almindelig skønlitteratur, krimi, spænding eller mystik, så er der et hav af genrer både for voksne og børn/teenagere, hvor der i puljen af titler også er tegneserier som f.eks. Flash, Batman, Dr. Who og Garfield.

Hvis du bruger app’en kan du downloade titlerne og høre dem offline, hvilket gør dem praktiske at medtage på ferien. En titel fre eReolen Global fylder ikke din kuffert op, og de vejer 0 gram.

Fra en computer låner du igennem  eReolenglobal.dk, hvor du logger ind med dine lånerinformationer fra biblioteket. Hvis du foretrækker en tablet eller smartphone, er det app’en Libby, du skal benytte, og du finder den til Android, iOS og Windows Phone. Log ind med dit lånerkort, og så er du klar.

Antal af eksemplarer af titlerne veksler fra 1 til rigtig mange, men hvis en titel har alle eksemplarer udlånt, så reserverer du den bare, og har 48 timer til at aktivere dit lån, når det er klar til dig. Du kan max låne 2 titler på tiden, og lånetiden er 21 dage.

Du finder også ekstratitler, som er rejsebøgerne fra forlaget Lonely Planet, hvilket betyder, at de findes i uendelige eksemplarer, samt de kan lånes uden at medregnes i de to pt. lån, du har på de øvrige titler.

Information

Biblioteket giver dig adgang til eReolen Global, hvis du er borger i Randers Kommune og meldt ind på biblioteket.

Fra computer er det eReolenglobal.dk
Fra tablet eller smartphone er det app’en Libby til
Android
iOS (iPad/iPhone)
Windows Phone.