eReolen Global
eReolen Global - lån via hjemmesiden eller i app

Der sættes engelsk litteratur i eReolen

Det giver adgang til skøn- og faglitteratur som både lyd- og e-bog.

Hvis du foretrækker at læse på engelsk, eller blot finder det interessant at læse titler, som ikke er oversat, så er der nu en god mulighed for at få adgang til lyd- og e-bøger på din tablet, smartphone eller computer. Der tilbydes adgang til engelsksproget skøn- og faglitteratur fra omkring 5.000 udgivere, og tjenesten hedder eReolen Global med egen hjemmeside og en app med navnet OverDrive til Android, iOS (Apple) og Windows. Du skal bo i kommunen for at få adgang til titlerne igennem Randers Bibliotek.

Til voksne er der både skøn- og faglitteratur som lyd- og e-bog, men for børn og unge er der i første omgang kun skønlitteratur. Det er meningen, at titlerne skal kunne findes via bibliotekets hjemmeside, hvilket vil ske hen over sommeren.

Der er interessante og populære titler i udvalget af skønlitteratur, lige fra prisvindende forfattere til populære titler på tværs af genrer samt letlæselige titler for voksne, og der er for første gang igennem danske biblioteker også tegneserier at låne via den nye digitale tjeneste. I faglitteraturen er der titler udgivet indenfor det seneste år blandet op med kendte solide titler.

Lånereglerne er lidt anderledes end hos eReolen, og derfor vil nogle af titlerne kun tillade to samtidige lån, mens de populære rejsebøger fra forlaget Lonely Planet vil være undtaget og kan lånes trods to igangværende lån. Titler fra det forlag vil have uendeligt mange eksemplarer, mens de øvrige titler kun har ét og skal reserveres, hvis udlånt. Titler du streamer kan afleveres, så der frigøres et nyt lån at bruge, mens downloadede lån må løbe perioden ud, som er på 21 dage.

Du kan læse mere om de præcise regler, hvis du besøger vores informationsside om eReolen Global i informationsboksen.

Information

Læs mere om tjenesten

Lån via hjemmesiden
eReolen Global
eller download app'en OverDrive til din tablet eller smartphone.