Registrering som bruger

Du skal oprettes som låner på Randers Bibliotek,...
inden du kan låne på biblioteket. Du bruger dit sundhedskort og din pinkode til at låne med, til at komme ind på de Åbne Biblioteker og til at logge ind på online tjenester. Du må låne med dit eget sundhedskort, men i særlige tilfælde kan du give en anden fuldmagt til at låne i dit navn. Du kan frit låne hvad du vil, biblioteket kan dog sætte begrænsninger på udlån af nogle ting. Vær opmærksom på, at der gælder særlige regler for dig, hvis du ikke har et sundhedskort eller har fast adresse uden for Danmark. 

Under 18 år
Børn og unge under 18 år kan oprettes som lånere. Det kræver at denne blanket udfyldes, underskrives og afleveres. Hvis I ikke ønsker, at barnet skal bruge sundhedskortet, kan vi udstede et lånerkort i stedet.

Meld dit barn ind digitalt

Du kan oprette dit barn som låner ved personligt fremmøde på biblioteket eller digitalt ved at følge vejledningen herunder. Bemærk, at det er vigtigt, at du benytter Sikker post via dette link, når du sender blanketter og billeder til os.

  1. Udfyld indmeldelsesformularen (uden underskrift) og gem den på din PC eller enhed
  2. Tag billeder af dit barns og dit eget gule sundhedskort og gem dem på din PC eller enhed
  3. Klik på linket og log in i Digital Post med din NemID
  4. Skriv ”Indmeldelse” i [Emne] og ”Bibliotek” i [Hvad din forespørgsel drejer sig om] 
  5. Vedhæft indmeldelsesformularen samt billederne af de to sundhedskort [Vedhæft fil]
  6. Skriv evt. en besked til biblioteket og tryk på [Send]

Du får besked fra Randers Bibliotek, når indmeldelsen er registreret og dit barn kan gå i gang med at låne, læse, se og høre.

Oprettelse ved hjælp af NemID
Hvis du er over 18 år og har et NemID, kan du også oprettte dig som låner her på hjemmesiden. Klik på knappen "start registrering" under billedet og følg derefter vejledningen. Du skal bruge dit nøglekort for at kunne gennemføre oprettelsen.

Hér kan du se en lille video om hvordan du opretter dig med NemID

Sådan opretter du dig med NemID app'en

Sådan opretter du dig med NemID papkort

Husk at læse Randers Biblioteks reglement, før du fortsætter oprettelsen som bruger.