Musikelever fra Paderup Gymnasium spiller dansk på biblioteket i uge 44.
Musikelever fra Paderup Gymnasium spiller dansk på biblioteket i uge 44.

Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Tickets
Tilmelding ikke nødvendig
Musik

AFLYST: Spil dansk: Bibliotekskoncert med Paderup Gymnasium

Tirsdag 27. oktober 2020
Opdatering 27/10 kl. 12.40: Paderup Gymnasium har desværre måttet aflyse koncerten.

Hvis du er til dansk rytmisk musik og har mod på også at høre det i nye udgaver, har de musikglade elever fra Paderup Gymnasium et godt tilbud til dig! I anledning af Spil Dansk-ugen optræder de nemlig med et program bestående af danske numre i mere eller mindre genkendelige forklædninger.

De dygtige musikelever fra Paderup har efterhånden tradition for at give prøver på deres spil i uge 44 - en tradition, som vi på biblioteket er rigtig glade for. Mød op i udlånet på Hovedbiblioteket og få en god musikalsk stund! Det er gratis at komme ind til koncerten, og ingen tilmelding er nødvendig.

Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale arrangører. Det sker i samarbejde med blandt andre lokale bands, musikkorps, -ensembler og -kor. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt - herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer.